23 Χρόνια Προάσπισης της Ψυχικής
Υγείας από τον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών

Ο Αντίκτυπος του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών

Η δέσμευσή μας προς τους Σερραίους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από προβλήματα ψυχικής υγείας και/ή άνοια είναι ακλόνητη. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας ως φορέα παροχής κοινωνικής φροντίδας και τη βλέπουμε σαν ευκαιρία τη δημιουργία καλύτερων ημερών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τον ψυχικό πόνο και χρειάζονται πρόσβαση στην κοινωνική φροντίδα, την ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας και την επίτευξη μακροχρόνιου κοινωνικού αντικτύπου.

0
Πανελλήνια Καμπάνια Ευαισθητοποίησης
0
Ημερίδες
0
Σεμινάρια
0
Θεατρικές Παραστάσεις
0
Προγράμματα
0
Συμμετοχές σε Συνέδρια

Στόχος μας η προαγωγή & προάσπιση της δημόσιας ψυχικής υγείας

Μιλάμε ανοιχτά για την ψυχική υγεία για να απενοχοποιήσουμε την ψυχική ασθένεια και να βοηθήσουμε τα άτομα που έχουν αισθανθεί τον οξύ ψυχικό πόνο να πάρουν ξανά τη ζωή στα χέρια τους. Συνεχίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στην πρόοδο και στην ανάπτυξη μιας κοινωνίας χωρίς διακρίσεις που θα προσφέρει τη δυνατότητα άσκησης των δικαιωμάτων από όλους σε ίση βάση με τους άλλους.

Εικαστικά - Θεατρικά

Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα

Στον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.Ν. Σερρών γνωρίζουμε πολύ καλά πως με την ομαδική προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αν θες και εσύ να ενισχύσεις την προσπάθεια, βοηθώντας συνανθρώπους μας να βελτιώσουν το σήμερα και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο, γίνε εθελοντής. Στήριξε ενεργά τις δράσεις του Συλλόγου μας και χτίσε μία δικαιότερη κοινωνία.

Scroll to Top