Κάντε μία Δωρεά στο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν. Σερρών

Η σημασία των δωρεών για τον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών

Μόνο με τη δική σας ανεκτίμητη βοήθεια, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ψυχοκοινωνική υποστήριξη κι ελπίδα σε περισσότερους από τους πλέον ευάλωτους και πολλαπλώς αποκλεισμένους συνανθρώπους μας. Μόνο με τη δική σας στήριξη θα καταφέρουμε να μείνουμε πιστοί στο όραμα μας για συμπόνια, αλληλεγγύη και σεβασμό στην αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ψυχής που δοκιμάζεται καθημερινά. Μία μικρή δωρεά στο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι με τον ψυχικό πόνο και για τους οποίους η έλλειψη ευκαιριών αυτοβελτίωσης, η μοναξιά και ο κοινωνικός αποκλεισμός είναι χειρότεροι κι από τα κλινικά συμπτώματα και/ή το φορτίο φροντίδας.

Συμμετέχω Ενεργά

Με τη γενναιοδωρία των υποστηρικτών μας προσφέρουμε αδιαλείπτως υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης από το 1999 έως και σήμερα. Επίσης, χάρη στη δική σας ευαισθησία από το 2012 έως το 2014:

Επωφελήθηκαν τουλάχιστον 760 άτομα μηνιαίως από δωρεάν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης

Προσφέρθηκαν περισσότερα από 4500 δωρεάν γεύματα μηνιαίως σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη

Προσφέρθηκαν δωρεάν είδη καθημερινής ανάγκης σε 185 οικογένειες που πάσχιζαν να επιβιώσουν

Το Μέγεθος της Δωρεάς

  • Με τη δική σας ανεκτίμητη βοήθεια, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε περισσότερους από τους πλέον ευάλωτους συνανθρώπους μας.
  • Με τη δική σας στήριξη θα καταφέρουμε να μείνουμε πιστοί στο όραμα μας για συμπόνια, αλληλεγγύη και σεβασμό στην αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ψυχής που δοκιμάζεται καθημερινά.
  • Μία μικρή δωρεά στο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών μπορεί να είναι η αρχή για να αλλάξει η ζωή όσων ανθρώπων ήρθαν αντιμέτωποι με τον ψυχικό πόνο!

30€

Μία δωρεά των 30€ μπορεί να προσφέρει νοητική ενδυνάμωση σε 12 άτομα με άνοια για μια ώρα

.

50€

Μία δωρεά των 50€ μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στις ψυχοκοινωνικές μας υπηρεσίες σε 12 οικονομικά αδύναμα μέλη μας για μια ημέρα

100€

Μία δωρεά των 100€ μπορεί να προσφέρει δύο εξόδους ανάπαυλας φροντίδας σε 20 φροντιστές

 

500€

Μία δωρεά των 500€ μπορεί να προσφέρει ευεξία μέσω χορού σε 30 ηλικιωμένους για 2 μήνες 

.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τη Δωρεά σας στον λογαριασμό του Συλλόγου στην Alpha Bank:

GR9201408100810002101243349

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Μέσα από τη Δωρεά σας στο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών καταφέρνουμε ακόμη περισσότερα, κάνοντας πραγματικότητα όνειρα και επιθυμίες ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Με τις δικές σας πράξεις αγάπης και γενναιοδωρίας εξαπλώνουμε το μήνυμα μας για την προάσπιση της δημόσιας ψυχικής υγείας και την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος και γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί.  Χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν ίδιο… Ευχαριστούμε για το μεγαλείο ψυχής σας να προσφέρετε στο Σύλλογο μας. Μαζί Χτίζουμε το Δρόμο Για Μια Καλύτερη Ζωή

Scroll to Top