Γίνετε εθελοντές στον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών

Η σημασία του εθελοντισμού σε Συλλόγους Ψυχικής Υγείας

Η δύναμη του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών βρίσκεται στους εθελοντές του που με την ανιδιοτελή τους προσφορά ανοίγουν το δρόμο προς μία καλύτερη ζωή σε άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας και άνοιας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών με κοινωνικές ευαισθησίες και ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, μέσω του εθελοντισμού ψυχικής υγείας, αφιερώνουν χρόνο και αγάπη στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι εθελοντές μας συμβάλλουν στην προετοιμασία και υλοποίηση διοικητικών εργασιών, αλλά και στην υποστήριξη των προγραμμάτων και των δράσεων. Στον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών εργαζόμαστε όλοι μαζί και βρίσκουμε τρόπους συνεισφοράς που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και την εμπειρία του κάθε εθελοντή.

Συμμετέχω Ενεργά

Γιατί να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό ψυχικής υγείας;

Για να αποκτήσετε νέες σημαντικές εμπειρίες γνώσεις και να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Για να ενδυναμώσετε τους συνανθρώπους μας και να τους δώσετε την ευκαιρία να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους

Για να στηρίξετε τη δημιουργία μιας δικαιότερης και ισότιμης κοινωνίας χωρίς προκαταλήψεις.

Πώς μπορείτε να ενισχύεστε εθελοντικά το έργο του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ν.Σερρών;

Βοηθήστε στην διοργάνωση δράσεων, εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων όπως θεατρικές και εικαστικές παραστάσεις.

Συνδράμετε στην δημιουργική απασχόληση, παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ψυχοεκπαίδευσης.

Συμβάλλετε με την παροχή ψυχοεκπαίδευσης και υποστήριξης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Ο εθελοντισμός ψυχικής υγείας είναι για εμάς ζωτικής σημασίας και σας ευχαριστούμε που θέλετε να συνεισφέρετε στο έργο μας. Οι Εθελοντές του Συλλόγου μας είναι δικοί μας άνθρωποι, μέλη της οικογένειας μας και πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας. Χωρίς την πολύτιμη, ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά τους, δεν θα είχαν γίνει πραγματικότητα οι δράσεις και τα προγράμματα μας. Ευχόμαστε με την πολύτιμη συνεισφορά σας να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μαζί Χτίζουμε το Δρόμο Για Μια Καλύτερη Ζωή

Scroll to Top