Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προοίμιο

Είμαστε ο ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών, ένα ελληνικό σωματείο με στόχο την ενδυνάμωση ατόμων με ψυχικές διαταραχές και/ή άνοια καθώς και των οικογενειών/φροντιστών τους μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα, καθώς και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα ψυχικής υγείας μέσα από ποικίλες δράσεις στην κοινότητα. Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών (www.sofpsi-ser.gr) δεν απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποκτώνται πάντοτε με τη συγκατάθεσή σας (κατά την εγγραφή σας στο newsletter, την αποστολή αιτήσεων για τα προγράμματά μας, την δήλωση συμμετοχής σας σε εκδηλώσεις και σεμινάρια, τη συμμετοχή σας σε έρευνες). Στο ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και φροντίζουμε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η πολιτική εξηγεί πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμείτε να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνούμε μαζί σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν προσωπικά μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικά, σε έντυπη μορφή ή μέσω SMS με τη δική σας συγκατάθεση.  Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγονται ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένα ή όλα τα παρακάτω, ανάλογα με τις δραστηριότητές σας: όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου (κινητό και σταθερό) καθώς και στοιχεία της οργάνωσης/φορέα που εργάζεστε, όνομα, ιστοσελίδα, τηλέφωνο, διεύθυνση.

Με ποιους τρόπους συλλέγουμε δεδομένα

Οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής:

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες συνεργατών μας και άλλων φορέων. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από αυτές τις ιστοσελίδες, λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αυτές τις πολιτικές. Ελέγξτε αυτές τις πολιτικές πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους.

Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα

Ο ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει, εκχωρεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που το επιβάλουν νομοθετικές διατάξεις. Πρόσβαση έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι/συνεργάτες του ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών στα πλαίσια των καθηκόντων τους.

Χρονική διάρκεια αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται και επεξεργάζονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν. Μετά το τέλος της περιόδου διατήρησης, τα προσωπικά σας δεδομένα καταστρέφονται, διαγράφονται ή ανωνυμοποιούνται.

Δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα

Όσον αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να μας ζητήσετε τα παρακάτω:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κάποιο από τα ανωτέρω παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ενημερώσεις πολιτικής

Έχουμε ενημερώσει την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας λαμβάνοντας υπόψη τις νέες απαιτήσεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”). H Πολιτική ενημερώνεται από καιρό σε καιρό και δημοσιεύεται σε αυτή τη σελίδα. Η Πολιτική της ιστοσελίδας ενημερώθηκε για τελευταία φορά το Σεπτέμβριο του 2021. O ΣΟΦΨΥ Ν.Σερρών διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Scroll to Top